Ana sayfa Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libyalı kardeşlerimizi asla darbecilerin ve lejyonerlerin insafına bırakmayacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libyalı kardeşlerimizi asla darbecilerin ve lejyonerlerin insafına bırakmayacağız

88
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Libyalı kardeşlerimizi asla darbecilerin ve lejyonerlerin insafına bırakmayacağız

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac ile görüşmesinin ardından düzenlen ortak basın toplantısında konuştu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, Libya’da darbeci Hafter’in kalleş saldırılarına rağmen Milli Mutabakat Hükümeti’nin salgın konusunda gerekli tedbirleri aldığını söyledi.

“Darbeci Hafter’i destekleyerek Libya’yı kan ve gözyaşına boğanları tarih yargılayacaktır.” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Libya’nın geleceğini sürekli tehdit altında tutan bir kişinin bu konuda masaya oturacak bir temsil kabiliyeti de olamaz.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, “Libyalı kardeşlerimizi asla darbecilerin ve lejyonerlerin insafına bırakmayacağız.” dedi.

“Libya topraklarındaki iş birliği alanlarımızı genişletme hususunda görüş birliğine vardık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Libya Başbakanı Serrac ile Libya topraklarındaki iş birliği alanlarımızı genişletme hususunda görüş birliğine vardık.” ifadesini kullandı.



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.