Ana sayfa Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Libyalı kardeşlerimizi en güçlü şekilde destekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Libyalı kardeşlerimizi en güçlü şekilde destekleyeceğiz

86
0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Libyalı kardeşlerimizi en güçlü şekilde destekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Libya’da Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin kararlı duruşu ve ülkemizin destekleriyle, oynanmaya çalışılan oyunlar, tuzaklar bozulmuştur.” dedi.

Fuat Oktay şunları söyledi:

“Libya’nın tamamında barış, huzur ve adalet tesis edilene dek Libyalı kardeşlerimizi en güçlü şekilde destekleyeceğiz. Bugüne kadar ortaya hiçbir çözüm yaklaşımı koyamayanlar, şehirler meşru hükümet tarafından birer birer darbecilerin elinden alınıp istikrara kavuştukça ses vermeye başladılar. Darbeciler bilmelidir ki Libya’da barışın geleceğini belirleyecek olan uluslararası hukukun meşru çizgisi olacaktır.”

Bu bir sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için AA uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android, Windows) kurabilir, Twitter’da @AACanli hesabını takip edebilirsiniz.



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.