Ana sayfa Türkiye MHP Genel Başkanı Bahçeli: Irak’ın güçlü ve her kesimi içine alan müessir...

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Irak’ın güçlü ve her kesimi içine alan müessir bir siyasi iradeye ihtiyacı var

74
0

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Irak’ın güçlü ve her kesimi içine alan müessir bir siyasi iradeye ihtiyacı var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Irak’ın dirlik ve istikrara kavuşabilmesi için katılımcı, güçlü ve her kesimi içine alan müessir bir siyasi iradeye ihtiyacı vardır. Türkmenlerin temsil edilmediği bir hükümet ahlaki ve siyasi tartışmalarla itibar kaybedecek, inandırıcılığı ve yaptırımı devamlı sorgulanacaktır.” dedi.

Bahçeli, “Irak toplumunun siyasi ve toprak bütünlüğü Türkmenlerin siyasi sorumluluk almasına bağlıdır.Bu olmadığı takdirde ne Irak sorunu bitecek ne de parçalı toplum yapısıyla fiili işgal ve esaret son bulacaktır.” ifadesini kullandı.

Bu bir sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için AA uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android, Windows) kurabilir, Twitter’da @AACanli hesabını takip edebilirsiniz.



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.